torsdag den 22. januar 2015

De bedste CHIA knækbrød


Til cirka 2 plader 

Ingredienser 

  • 1 dl Chia frø
  • 2 dl Vand 
  • 1 dl Hørfrø
  • 1 dl Sesamfrø
  • 1 dl Solsikkefrø
  • 1,5 dl Græskarkerner 
  • 1 tsk Salt
  • evt. 0,5 dl Vand 
Fremgangsmåde
Lad chiafrøene trække i 2 dl vand i omkring et kvarter, bland imens alle andre frø sammen med salt og mos det til sidst sammen med chia-grøden. Tilsæt evt. lidt mere vand hvis konsistensen er for tør. Opvarm ovnen til 160 grader. Fordel dejen på to bageplader, kom et stykke bagepapir ovenpå dejen og rul massen ud så tyndt som muligt på begge plader. Fjern det øverste bagepapir og skær/rids streger i knækbrødet i den ønskede størrelse. Bag knækbrødene midt i ovnen i cirka 30 minutter ved 160 grader.

Kilde: Madbanditten  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar